wie en waarom?

SCHONE ZAKEN is begonnen 1997. Destijds pionier, maar tegenwoordig specialist in de branche. Jarenlange relaties, met bio-eco-fairwear kledingproducenten, zorgen voor structurele samenwerking. Wij bieden een brede collectie tijdloze mode voor vrouwen en mannen. 

Daarom! Liefde voor het product, mooie stoffen, kwaliteit en milieu. Respect voor de makers, het ambacht en iedereen in de productieketen. We bieden onze klanten een verantwoord alternatief ter voorkoming van overproductie en verspilling.

‘Slow fashion runs fast to last long’ is het credo. Beperkte voorraden en op is op. Zo is er altijd wat nieuws te zien. Onze actuele collectie kunt u bij ons ervaren, zien, voelen, passen én natuurlijk kopen.

Fysieke winkel! Verpakken, versturen, transport, ruilen, retourneren etc. helaas, het past niet in onze filosofie van milieu/duurzaamheid.

Cadeaubonnen

SCHONE ZAKEN-bonnen
t.w.v. € 10,- € 25,- € 50,-
(of een bedrag naar keuze) onbeperkt geldig en vrij te besteden.

Bel, bestel en we sturen ze op!

Kom je bij ons langs?

In onze winkel aan Nieuwe Ebbingestraat 16 in Groningen staan we klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn! Wil je op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Onze merken

Onze keurmerken