COREL: alle modellen, allerlaatste restanten -50%

Maggie, Ann, Grace, Lily & MMB

denim, velvet en/of cotton twill

corel broeken 400


Pyjama's en nachthemden/japonnen 

Inmiddels is het zomernachtgoed binnen! We hebben nog wat -soms afgeprijsde- winterkwaliteit eco-katoen jersey, interlock of flanel met een ruitje. Voor hem, haar en uh....

pyama 3x

Prijzen vanaf: € 21,90 tot € 69,90


Herfstkleuren in de nieuwe collectie van HempAge

HAW man -twee


Chicama is nieuw in onze collectie. Pimakatoen uit Peru. Beetje klassiek maar zo'n mooie kwaliteit dat ons een goede aanvulling leek voor dit voorjaar. Slechts een paar modellen om eerst even te peilen of het bevalt. Een trui met een mooie ajoursteek, wat dunner gebreide vest/jasjes en een nachtblauwe V-hals trui met een 3/4 mouw. Superzacht!

13012683 1778731575748723 9219246792490446609 n  combi 1

combi 2


Schone Zaken heeft de FAIRTRADE AWARD 2014 van de gemeente Groningen gekregen 

Uit het persbericht:
Sinds 2013 reikt de gemeente jaarlijks een Fairtrade Award uit aan een ondernemer die zich op dit gebied onderscheidt. Gezien de actualiteit van de wantoestanden in de kledingindustrie is dit jaar gekozen voor de kledingsector. Joke de Knegt van Schone Zaken is een volhardende ondernemer die zich gespecialiseerd heeft in biologische, ecologische en Fairtrade mode voor vrouwen en mannen. Met haar inzet en overtuiging is ze een voorbeeld in deze sector. Schone Zaken bewijst dat eerlijk en duurzame geproduceerde kleding voorhanden is.

Dit was het nieuws-item op OOG RTV - 31 0ktober 2014:


Team Fairtrade Groningen
Team Fairtrade Gemeente Groningen bestaat uit vertegenwoordigers van de gemeente Groningen, Wereldwinkel Stoeldraaierstraat, Rabobank, Platform Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Groningen,  Koninklijke Horeca Nederland, Hanzehogeschool en het basisonderwijs. Het team organiseert regelmatig activiteiten om het draagvlak voor Fairtrade te vergroten en de verkoop van Fairtrade producten te stimuleren.

 


THE TRUE COST -who pays the price for our clothing? 

Deze film was op 2 juli te zien in de BIOTOOP BIOSCOOP in Haren en toont haarscherp waarom wij ons inzetten voor duurzame mode. 
- zie www.truecostmovie.com voor de trailer - 

-juli 2015 -